tygblöja

Dagisblöjor

Hittade lite obloggade tygblöjor i min fotomapp när jag kollade igenom bilderna. Dessa syddes för två månader sedan i samband med dagisstarten då det behövdes fyllas på ordentligt.

De är sydda efter Darling Diapers sidoknäppta mönster, strl L. Den storleken har han nu haft i ett år och det kommer funka länge till, förhoppningsvis behöver jag inte sy större innan han slutar med blöja! Rs favorit är den gula med svarta taggiga monster. Alla har PUL ytterst, ett mellanlager av bambuinterlock och innerlager i microcharmonais. För er som inte vet vad microcharmois är så är det som microfleece men ännu något tunnare och smidigare. Jag har köpt de flesta tygerna från USA men taggiga bollar, skgsdjuren och aporna har jag bytt till mig från Retrokas. Det översta vänstra lite paislymönstrade är faktiskt laminerad minky så den blöjan är verkligen hur gosig som helst!

Ett stort gäng inlägg blev det också, sydda ca 35 x 35 cm i dubbla lager bambufleece (400 g/kvm finns i Strömmingshoppen) De viks i 3 eller 4 och stoppas in i blöjan. Ger en ganska tunn blöja som ändå tar emot en hel del kiss. Torkar snabbare än om man skulle sy ihop alla lager bambufleece i ett enda tjock inlägg.

2 thoughts on “Dagisblöjor

  1. Grattis till tillökning! Försökte kommentare tidigare i veckan, men blogger var inte på humör! Hämtade mina tyger äntligen i måndags, vi har varit på semester, jättenöjd! Dock tyckte inte stora tjejen dom flygande rävarna alls var tjusiga, så kan det vara.. Är dagis positiva till tygblöjorna?? Jättefina blöjor. Jag har sytorka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.