tröja

Favorit i repris!

Två tröjor som varit favoriter det senaste året var bokstavströjorna som jag sydde på syheögen hos mjuka tyger i november 2010. De användes långt efter att de egentligen blivit för korta i ärmarna.

På syfestivalen kom jag över en liten stuv av det rosa bokstavstyget och då hade jag tyg nog igen att sy varsin ny tröja till barnen! Att jag dessutom köpte brodermaskin samtidigt gjorde det ju enklare att sy dem dessutom!

Dottern fick en med rosa bokstävastyg och lila college. Collegen kommer också från Mjuka Tyger och köptes förra hösten. En liten bit som legat i mitt fönster det senaste halvåret…. smart! Det var gott om solblekta ränder på det! Men fram- och bakstycke fick jag iallafall ut. Sonens är sydd i det gul/orange bokstavstyget med blå interlock från JNY. Köpte den nya koboltblå interlocken från JNY och jämfört med den gamla är det en mycket djupare blå färg, den är otroligt vacker i färgen!

4 thoughts on “Favorit i repris!

  1. jättesnyggt med halskanten i det mönstrade tyget! och jag bara måååste skaffa mej en broderimaskin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.