byxa

Foxy!

Den helt fantastiska rävvelouren från Tanyasum! När sonen själv får välja vad han skulle få för byxor valde han den här! Jag har lite dåligt samvete över att sonens byxor kryper längre och längre upp på benet och att jag inte orkar/hinner sy nya och inte vill handla nya för att jag kan ju sy dem! Ett par byxor har det äntligen blivit iallafall. Ritade nytt mönster till dessa men de blev inte helt bra så jag har ritat om det igen och borde sy ett nytt par. Efter att jag fotat kortade jag midjemudden och satte i en resår i den så sitter byxorna bättre.

Visst blev det schysst med svart till och svarta dekorsömmar! På ena fickan fick jag repa upp coversömmen 4 eller 5 gånger innan jagblev nöjd. Tur att det är enkelt att repa upp dessa sömmar iallafall!

R som nu är strax över två år blev helnöjd med de nya byxorna och speciellt att de faktiskt hade fickor! Själv är jag rätt nöjd med mönsterpassningen på framstycket 😉


9 thoughts on “Foxy!

  1. Den fina mönsterpassningen var det första jag tänkte på, och fickorna. Jag har själv sytt ett par byxor i det tyget där en huvudlös rävrumpa försvinner in i sömmen mitt fram och jag stör mig på det hela tiden. Om man inte hinner rita eget mönster är min fav just nu ur ottobre 4/2011, byxa med fot på som jag klipper av foten på och sätter en bred mudd istället. sitter så fint på.

  2. Snyggt!
    Den rosa interlocken beställde jag från en butik som inte finns mer 🙁 tyvärr.. den turkosa minns jag inte.. inte exakt samma nyans med tillräckligt. kantar alltid med interlock.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.