mössa

Mössa

Det är klart att man kan sy mössor i juni! Sommarvärmen har inte kommit ännu och solhattar och kepsar känns rättså avlägset tyvärr. Mössor funkar dessutom året om. Här visar min 2-åring en mössa i coola trafikmärken! Jag tänker mig denna mössa i höst med reflex påstruken på något av märkena, bästa mössan!

Just denna mössa har flyttat till gillare nr 700 på FB. Gilla mig på Facebook du också! Där kommer ofta uppdateringar om tyger, leveranser och annat! När vi blir 800 kommer något annat sytt hitta ett nytt hem!

5 thoughts on “Mössa

  1. Snyggt! Och det ligger en meter hemma hos mig tvättat och tumlat och bara väntar på att få bli en tröja till Lillebror. Kanske blir det en mössa också. Väldigt snyggt med röda kantband.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.