tyg

Ekologisk velour

Den här underbara velour, med design av Leena Renko, har finska Käpynen tagit fram och den första laddningen jag fick hem tog slut redan innan den ens hade landat i lagret. Kul att den var uppskattad men många som ville ha av den blev utan. Nu har jag fått hem en till rulle och även denna minskar snabbt i lager.

Tigerungarna är ca 10 cm höga och tyget är så fint! Mönstrad ekologisk velour finns det ännu inte så gott om på marknaden så det är roligt att kunna erbjuda den här! Från första sändningen hann inte ens jag med att ta undan en bit att sy av själv men ikväll har en meter snurrat i tvätten och det ska bli byxor till dottern och en body till minstingen tror jag. Eller var det en klänning dottern ville ha? Hur som helst ska det bli något fint till dem.

Här hittar du tyget i butiken! När den här rullen är slut kan jag inte få hem mer så är du sugen vänta inte för länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.