mönsterkonstruktion · t-shirt

Rockstar!

Ritade om mitt mönster för t-shirt i strl 104 till raglan för några veckor sedan och sydde den här tröjan i två nya tyger från Tanyasum. Underbart läckra rockstar för fram- och bakstycke med ärmar och halskant i det prickiga tyget.

Det var inte så svårt att rita om till raglan och det blev faktiskt riktigt bra på första försöket. Att jag sedan inte är 100% förtjust i det är ju en annan historia, nu vet jag ju att jag KAN och det var lite det som jag ville prova!

Tygerna finns båda två i butiken och heter Rockstar samt Dots. Båda är ekologisk bomullsjersey med lite lycra i. Härliga tyger tycker jag!

Nu är frågan, hur många tröjor kan barnet behöva ha? Har ju sytt ett antal i sommar medan jag ritade på mitt mönster och de sitter allt från nja till jättebra. Men tröjlådan börjar bli full nu när mönstret äntligen är bra. Men några till får nog plats ändå, med lång ärm behövs ju också!

One thought on “Rockstar!

  1. Läcker tröja! Undrar just om sonen kan tänkas gilla det tyget? Många tröjor blir det här med men inte pga mönster utforming utan mer för att det finns en uppsjö av fina tyger:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.