tyg

Iris visa och Blomsteräng

I våras gick vi ut med en bokning av två nya färger på Iris visa, det första tyg vi tryckte upp och som varit mycket omtyckt. Många bokade tyget men sedan strulade det med fabriken och efter några månader annullerade jag beställningarna då jag inte kunde ge svar på när tyget skulle komma. NU är tyget klart och i tullen och kommer förhoppningsvis i slutet av veckan.

Tänk på att dessa bilder är gjorda i datorn och att färgerna kan skifta mellan olika skärmar!

Alla som bokade tyg har fått mail via butiken om att aktivera sin bokning igen och få behålla det lägre priset som vi hade på bokningen! Vill du aktivera så svara på mailet! Det går också att lägga till andra tyger i samma beställning, maila det också i så fall så lägger jag till det.

Det kommer också ett annat tyg, blomsteräng, designat av Hanna Karlzon. En härligt storblommigt tyg med långa mönsterrapporter! Vi gläder oss åt dessa tyger! Kolla in Blomsteräng i butiken. Min dator med alla bilder i har kraschat och jag kommer inte åt dessa!

3 thoughts on “Iris visa och Blomsteräng

  1. Fina, men kan det inte vara möjligt att använda tyg av 100% bomull? Och så undrar jag över priserna? Det ser lite konstigt ut!

  2. Jag tycker det är bra med lite lycra/elastan i. Då håller plaggen formen bättre än med 100 % bomull.
    Priserna är per decimeter, för att en inte ska tvingas köpa hela metrar bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.