hatt

Solhattar!

De här hattarna sydde jag i somras. Lillebror lyckades tappa sin fina hatt som både storasyster och storbror har använt och som var så bra så jag behövde sy en ny. Jag gillar solhatt i trikå eftersom den är mer förlåtande i storlek!

I somras var det här gula hjärttyget en nyhet i butiken (nu är det slut) och jag sydde hatten av det och hade tänkt att ha bruna detaljer till. Men hade inget passande brunt hemma så så blev det vitt istället. Gick upp en storlek från den tidigare hatten men oj så stor den blev på lillebror! Jag har faktiskt använt denna hatt rätt mycket själv i sommar!Den var lite liten för mig men vad gör väl det när man påtar i sin trädgård!

Efter den stora hatten paniksydde jag en ny hatt i den mindre storleken. Den här gången matchade jag ett SuperMariotyg med blå sicksack från Gekko. Snälla Malin (som också ritat tyget) svarade på en förfrågan från mig i somras om att få köpa en bit av blå sicksack att matcha Gekkos sommartyg med. Hon skickade en stor bit tyg! Tack Malin! Tyget räckte både till tröjärmar och hattbrätte!

Mönstret är ett mönster från Ottobre 2009 och är för vävda tyger men funkar fint även i trikå. Den här hatten är välanvänd. Lillebror älskade den och när han nu ser Mariotyget i syrummet utbrister han glatt

-Mi att!

One thought on “Solhattar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.