mössa

Mössor

Har sytt några mössor i höst som har fastnat på bild.

 En mariomössa till sonens kompis, en present på 4-årskalaset.

En godismössa till dotterns kompis, en present på 6-årskalaset.

Denna fick en liten reflexlapp i sömmen också som extra funktionsdetalj.

En ”The nightmare before Christmasmössa” som var meningen att vara till mig men som min man snällt frågade om han fick. Det fick han! Jag satte små bitar av reflex i varje ände av namnlappen på denna. Tyget jag har broderat på heter ”Stones” och är designat av PaaPii. Jag köpte in lite av detta och hade med mig på syfestivalen i Borås. Nu är mitt slut men det finns fortfarande hos MemBa. Ett helt underbart tyg tycker jag! Broderiet med Jack och Sally har jag köpt på Etsy.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.