Övrigt

Förstärkning i maskinparken!

Idag kom maskin nr 3 hem till mig, men den blir nog bara dekoration. En Husqvarna trampmaskin modell äldre. Har stått i garaget hos mina föräldrar men nu står den istället i vår hall och väntar på att putas upp. Oh den är så fin och det går att sy på den, raksöm både framåt och bakåt. Jag vet för jag har provat för några år sedan och den gör jättefina sömmar men ojoj vad det är svårt att trampa jämt!

Klippte ut en tröja idag men sen hann jag inte mer. Däckbyte, deklaration och årsmöte tog över tiden sen. Hoppas hinna sy den imorgon. Måste prova lite olika mönster nu och se vad jag gillar. Gladde mig åt nya Ottobre idag så om jag hinner tröjan imorgon blir det nog en sparkdräkt framåt helgen.

Den lill* sparkar på i magen, var och lyssnade på hjärtljud och mätte mage första gången idag men den lill* hade svårt att ligga still!

2 thoughts on “Förstärkning i maskinparken!

  1. Jag har också tre maskiner här hemma. Den ena är min farmors som hon köpte 1935 för sina första lönepengar (jag antar att hon fick spara en del)när hon bara var 16 år. Den gjordes om till eldrift nån gång på 50-eller 60-talet, och har endast raksöm, men vilken raksöm sen!

  2. Och de gamla maskinerna är ju bara SÅÅÅ vackra!! Pynt helt enkelt!!Guud vad spännande att vara gravid – längtar tilbaka till det ofta (har ju två tvillingflickor på snart 2 år nu…9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.