byxor · linne

Omsytt

Efter att vänninans dotter provat klänningen i förra veckan så var jag inte helt nöjd med halsen och ärmhålen. Det såg så stort ut på. Kom på att jag lagt till sömsmån även där så det var ju inte så konstigt att det var större än det borde. Så igår åkte sprätten fram och det blev nya kantband efter att jag klippt bort sömsmånen. Klänningen är nog fortfarande för stor men ser mer proportionerlig ut iallafall. Till nästa klänning ska jag göra den smalare och med mer halsrigning och även lite längre tror jag.


Efter att jag gjort klart klänningen så gav jag mig på dödskallebyxorna från föra veckan. Kortade benen och satte ny mudd. Satte även mudd i midjan och är helnöjd med resultatet! Men ska försöka jobba fram ett bättre byxmönster för de här är ändå mer som tights, vill ha pösiga byxor!

One thought on “Omsytt

  1. Vilken ReDo på sina egna grejer! Cool! Jag har ju samma problem med att jag inte får till pösiga byxor! Skall nu dock testa ett mönster från ottobre 4/2007 som jag har förståt andra har använt sig av (man måste sätta till muddar nedtill osv men det är ju inga större problem). Min mamma skall ge mig i morgon. Är det ett bra mönster kan jag rita av det i ngn storlek du vill ha och skicka till dig om du vill??? Är du intresserad så maila mig (adress finns på bloggen)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.