diverse · pay it forward

PIF

För en månad sen anmälde jag mig till en PIF på Gulligans blogg. Men ingen har anmält sig på min än så…. jag lägger ut den en gång till om nån skulle vara intresserad! (Vet att många redan hoppat på på andra ställen)

Jag kommer att sända en handgjord gåva till de första tre personerna som lämnar en kommentar på detta inlägg om att delta i PIF-utbytet. Jag vet inte vad presenten kommer att bli och jag kommer kanske inte att skicka dem i morgon eller nästa vecka, men jag lovar att sända den inom 365 dagar. Det enda du behöver göra i gengäld är att ”PIF”, genom att lova samma sak på din blogg.

3 thoughts on “PIF

  1. Visst vill jag va med. Va med i en PIF i min stickblogg för ett halvår sedan. Men nu är jag på gång med en syblogg också och då passar det ju att va med i en sy-PIF.Jag har inga småbarn men väskor, små el. stora är roliga. I < HREF="http://medeashem.blogspot.com" REL="nofollow">Stickbloggen<> finns mer att titta på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.