kofta · strumpor

Stickat i sommarvärmen!

Vad passar bättre att blogga om i den sköna sommarvärmen än stickade raggsockor i alpackaull?? Dessa små tubsockor har varit klara i ca 1 månad men jag hade inte fäst trådarna på dem. Det kom jag mig för att göra igår kväll så nu är de äntligen helt klara!!

Mönstret är från Drops och hör till samma serie som den stickade koftan jag gjorde tidigare i våras. De blev lite olika stora de två strumporna men jag oooorkaaar inte fixa till det. Tror inte det kommer märkas när de väl kommer på på ett par små fötter! De blev lite skeva också i resårstickningen men jag skyller det på att det här är mitt första försök någonsinn att sticka med strumpstickor!

Gillar skarpt alpacka-garnet från Garnstudio, det är så mjukt och härligt och VARMT! Känns inte helt rätt en så fin och varm dag som denna! Passar även på att lägga in en bild på koftan igen nu när även den har blivit strömming-märkt! (färgerna gör sig inte helt på bilderna, det är mer mossgrönt egentligen än den grönblå som det er ut som. Om man kollar på det förra inlägget om oftan så stämmer färgen mycket bättre där)
Eftersom jag nu är halvtidssjukskriven så har jag lite mer tid att pyssla på och dessutom kommer jag att orka pyssla lite! Efter jobbet idag tog jag mig en tur ner till Tygcentrum i Uppsala och lyckades fiska fram ett trikåtyg i grönt med röda och gula fladdermöss på, jag bara älskar det! Det ska bli pyjamas direkt!!! Hoppas på att jag orkar krypa runt på golvet ikväll och klippa ut lite byxor, bodys och så en illgrön pyjamas! (jag tror jag föll för färgerna eftersom jag är ett reggaefreak och det var helt rätt grön-röd-gula kombo för en reggaebäbis! har letat randiga tyger i samma färger men det finns inte….)

4 thoughts on “Stickat i sommarvärmen!

  1. De är verkligen helt underbara. Älskar den lilla koftan. När jag ser allt fint vill jag bara pyssla på direkten. Önskar att det fanns mer tid bara. Tänk att få pyssla på heltid!

  2. Jätte, jätte, jättegulliga!! Jag har varit bortrest ett dygn… och på tåget började jag faktiskt med ett litet stickprojekt!!! Det kommer dock att ta jättelång tid att bli klar med det eftersom jag är långsam och bara kommer att sticka då jag absolut inte kan sy… 🙂 🙂 Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.