diverse

Svammel

Idag har jag bråkat med overlocken. Hur jag än försökte blev sömmarna jättefula. Ändrade och ändrade på allt jag kunde tänka mig. Vet inte hur lämge jag satt och skruvade på rattarna men det var ett ganska långt tag…. sen såg jag att en av trådarna inte låg inne i trådspänningen…. inte konstigt att det såg heltaskigt ut!!! Sen blev det fint och jag sydde ihop alla sömmarna på ytterligare en body. Jag har snöat in på dem!

Orkade krypa omkring på golvet igår och klippa ut en massa tyg så nu är det bara att sy. Fast jag köpte ny mudd igår och den var inte lika fin som den från Jofotex upptäckte jag när jag började sy i den igår. Så nu måste jag prova att kantbanda en body med den så att det ser fint ut innan jag sätter mig och gör den beställda kaninbodyn och byxorna. Attans att det ska vara så svårt att hitta schysst mudd. Köpte stans sista gula mudd igår också, det kommer bli så fint till mina reggae-fladdermöss samt till bruna ugglor!

Men i helgen ska jag inte sy, i helgen ska jag ut i skärgården och sitta i solen med fötterna högt och dricka isvatten. Förhoppningsvis kommer jag hinna sticka lite också och titta på när de andra bygger på stugan! Dags att åka till jobbet! Tänk vad det är härligt med sovmorgon!

3 thoughts on “Svammel

  1. Hej igen!!! Ser verkligen såååå mycket fram emot dina fladdermusverk!!! Låter helt störtsköna!!! Var köpte du tyget??? Finns nåt kvar? (Undrar jag innan jag ens sett det 🙂 🙂

  2. Har liknande helgplaner som dig, förutom skärgården då, men det där med fötterna högt och dricka vatten:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.