beställning

Färgglatt

Min mamma har beställt ett par byxor som hon ska ge bort till en liten kille. Hon hade inga bestämda åsikter om hur de skulle se ut, men killens mamma gillade färgglada kläder… Så här är ett försök att göra färgglatt! Jag gillar kombinationen av rött och grönt men är ändå inte helt säker på att de faktiskt är snyggt här…! Någon som vågar vara ärlig? 😉

Material:
Ugglor från Jofotex.
Mudd från Stoff och Stil.

Mönster:
Ottobyxa, storlek 68.

Maskiner:
4-trådig overlock till sömmarna.

Sömnad:
Sy innerbenssömmar, sy grensömmen, sy ytterbenssömmar. Sy fast muddar.

+
Jag förstorade mitt mönster en storlek och det blev bra. Gillar att sy i uggletyget.


Färgerna…. kan vara helt rätt eller helt fel och just nu kan jag inte säga om jag gillar det eller inte.

!!!
Har förbokat mig på en massa meter elefanttyg på Jofotex. Hoppas att det har kommit in då jag ska dit i mitten av Juli (skulle komma andra veckan i Juli så håller tummarna så här långt!) Hoppas också att elefanterna är lika härliga som ugglorna!

13 thoughts on “Färgglatt

  1. vilken skön byxa! och häftigt att du med ska på roots 🙂 förra året gick jag där tio dagar tii beräknat och det va riktigt jobbigt! men helt klart värt det med tanke på artisterna 🙂 du får lägga upp en bild på en ev väska sen så får vi ju heja om vi ses där 🙂

  2. Kanonsnygg kombo, jag har ju testat samma muddfärg till bruna ugglor, men det här var ju minst lika snyggt. Jag kommer nog sno iden tror jag:)

  3. Vet du vad? Innan jag ens läste din text och bara såg bilden på byxorna tänkte jag: ”Vad fräscht, udda och roligt!!! Faktiskt härligt med röda ugglor ”utan” bakgrund!Roligt med lime-mudd!” Det var min ärliga spontana tankle 🙂 🙂

  4. Tack för era *ärliga* kommentarer, det värmer och får mig att känna mig lite dum för att jag skrev som jag gjorde i inlägget!!! Men oftast skriver man u när något är snyggt, och påpekar mindre om man inte riktigt gillar något så det är ju bra med både positiv och negativ kritik, liksom!!! Och jag var verkligen inte säker på denna kombon! Nu är jag glad och vågar åka upp med byxorna till mamma!! 😀 TACK!

  5. Mamma till Susanna som skall ge bort dess byxor till vänínnans barnbarn Jakob, tycker också att färgerna funkar bra ihop och att byxorna är jättehäftiga. Mormor Majken glädjer sig i sin himmel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.