pay it forward

Jag har fått en PIF-present!

För ett tag sen gick jag med i en PIF på Gulligans blogg. Idag när jag sitter här hemma och längtar efter att få min give-and-get-hemlis så dimper det ner ett annat kuvert i brevinkastet och som avsändare står det PIF! Gissa om jag blev glad när jag öppnade kuvertet och i det ligger en jättefin dregel/halsduk i det jättefina fågeltyget som så många (bland annat jag) har frågat om på hennes blogg. Dessutom skickade hon med mönstret så att jag kan sy fler!!! Utöver det låg även ett jättefint blöjfodral i retro tyg fodrat i orange!

TACK SÅ JÄTTEMYCKET! Du anar inte hur glad jag blev! Det är verkligen jättefina saker du har skickat till mig!! Jag har pratat om att jag ska sy sånna här dregellappar så det passar helt perfekt! TACK TACK TACK! Nu hoppas jag att de PIF-ar jag ska sy kommer bli lika fin aoch uppskattade som de jag just har fått!

Jag har föresten en ledig plats på min PIF fortfarande så, om någon vill hoppa på….

3 thoughts on “Jag har fått en PIF-present!

  1. Vad roligt!!! Helt underbart med så här fina PIF-presenter!! Man får ju total ångest inför dem man själv skall göra 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.