shorts

Ett par kortbrallor till!

Hade inte tänkt blogga om dessa än förrän jag sytt några till. Men tror inte jag hinner sy fler innan semestern, som börjar på torsdag, så då får de bli bloggade om nu så jag inte glömmer! För det vore ju synd och skam det!!!

Dessa klippte jag ut samtidigt som mina mommy-velour-byxor. Funderade igår över färgen på mudden och nämnde då orange. Det såg riktigt fint ut när jag provade det grå mot det orange så det fick bli orange mudd.

Enkla kortbrallor till den lill*, samma som dessa, och så snabba att sy! Me like!!! Hoppas jag hinner med några fler när vi kommer hem från småland/öland.

Material:
Grå velour från Ohlssons.
Ornage mudd från SoS.

Mönster:
Eget, strl 50 ca…. de förra blev en storlek större skulle jag gissa, dessa var jag tvungen att klippa utan sömnsmån… men det gör inget dör nu har jag ju ett par i varje storlek! Hoppas dessa inte är för små bara…

Maskiner:
4-trådig overlock, samma inställningar som till mina velourbyxor. Juliette till kantbanden. Tvillingnål till stickningar.

Sömnad:
Sy ihop de fyra styckena. Kanata bensluten med mudd. Sy grensömmen. Sy dit midjemudden.

+
Gillar färgkombon och de är så mysiga i velour. Mindre känsla av underbyxa och mer känsla av byxa på dessa!!! 🙂


För små?

!!!
Snart ska jag lämna symaskinerna och datorn hemma och åka på semester. Jag börjar faktiskt känna mig lite mätt på att sy nu så det känns inte så jobbigt att åka bort som jag trodde hihi! Fast å andra sidan ska vi ju på reggaefestival på Öland och det bara längtar jag till så mycket!så jag kommer nog inte sakna syendet ändå eftersom det ska spisas skön reggae i flera dagar!!

4 thoughts on “Ett par kortbrallor till!

  1. Jag älskar dem!!! Lika mycket som de förra!!! Dom är så himla coola!!! Efter semester och allt kanske det kommer en liten beställning från mig 🙂 🙂 JAG kommer att sakna din sömnad, men väntar givetvis tåligt på din återvändo!! Själv är jag faktiskt också inne i en liten down där jag känner att jag faktisakt inte VILL sy varje kväll… (Men köpa tyg – det vill jag jämt! Tänk att man kan shoppa sig lycklig :-)). Ha det riktigt SUUPER på Öland Roots!! Önskar jag också skulle dit (jag får nöja mig med Way Out West i år). Kram!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.