pay it forward · smycken

Min PIF till Ma fille et moi

Nu vet jag att min PIF kommit fram till Ma fille et moi så nu vågar jag blogga om den PIFen också. Eftersom hon var nr 2 som skrev på min PIF så blev PIF nr 2 till henne och hennes dotter.

En liten hint om att en väska skulle uppskattas hade lämnats på min blogg, så det blev en väska! Eftersom det är två stycken som har Ma fille et moi-bloggen så gjorde jag även ett halsband. De får slåss om vem som ska ha vilken PIF!

Väskan är Knåpmoderns dagisväska, något större än orginalmönstret. Sydde även fast en liten börs med dragkedja samt ett nyckelband inne i väskan för förvaring av värdefulla saker, eller hemlisar.

Tyget är från IKEA och fodrat med orange lakansväv, också från IKEA. Sneslå från Bibbis.

Halsbandet är ett av mina första jag har gjort, det blir nog fler för det var roligt!!! 😀 Och att dömma av kommentaren på förra inlägget gillade de min PIF-present! Ännu roligare för mig!!

10 thoughts on “Min PIF till Ma fille et moi

  1. vad fint det blev! detta tyget är ju alldeles underbart! jag har kollat efter det varenda gång jag varit på ikea och det har varit slut lika många gånger 🙁 halsbandet va jättesött och det va ju en kanonide att sätta fast en liten väska innuti väskan med!

  2. Nu ångrar jag att jag inte köpte det tyget när jag var på Ikea senast (jag sto och klämde på det), det gjorde sig verkligen till väskan! Snyggt halsband också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.