give and get

Idag kom min hemlis!

Gick hem tidigt från jobbet idag (min näst sista dag på 10 månader!!) för jag hade fruktansvärt ont i huvudet och jag bara orkade inte sitta och glo på min dator. Kändes som en typiskt sugig dag. Sitter som bäst hemma och petar i mig lunchen när det ringer på dörren. Det gör det inte så ofta eftersom det oftast ringer på porttelefonen först! Jag öppnar dörren, men ingen är där. Dock hör jag en liten duns vid golvet. Det var postis som hade ringt på för han hade ställt ett paket lutat mot dörren! YAY min hemlis hade kommit!!!

Det första jag känner när jag öppnar paket är något tjockt och mjukt. Det är en babyfilt i vit fleece och ett jättefint brunblommit jerseytyg! Kommer matcha helt utmärkt bra med min röda barnvagn!!Efter det kommer det ut ett par byxor i frotte och en matchande mössa med applikation i samma frotte och en knut på toppen…. hrm, var hade jag sett sånna förut??? Visste att jag hade gjort det! Tänka tänka… Jättefint tyg med orange och bruna blommor och orange mudd. Tänk en liten knodd i löven framåt hösten 🙂
Mitt tyg var en stooor bit bomullsväv i ganska kraftig kvalitet med härliga färger. Vet inte riktigt vad jag ska göra av det än, men har ju bara haft det i 30 minuter så ideer ska jag nog få! Skjortblus tror jag är en ide men tror jag måste vänta lite tills jag får sy i lite större storlekar då mönstret kommer göra sig bättre så. Det läg även en påse te i kuvertet och det luktade jättegott. Så fort jag bloggat klart ska jag gå och koka mig en kopp!Mitt mönster var en kjol och sybehöret en dragkedja. Skulle tro att dragkedjan är tänkt till kjolen?!! Kanske blir en sån här av tyget, har ett tyg liggande som jag har tänkt sy en kjol av men inte haft något bra mönster att sy av! Det har nämligen inte räckt till en gravidmagekjol men till det här borde det räcka. Jag får vänta och se tills magen har försvunnit!Åh det var så roligt att få min första hemlis!!! Jag kunde faktiskt inte säga vem som paketet kom ifårn så jag har nu suttit och surfat runt på mina medhemlisars bloggar och vips – där hittade jag mössan!!! Tihi, så jag behövde inte tjyvkika på lapparna för att veta vem paketet kom ifrån! När jag gissat så lossade jag på tejpen och jo mycket riktigt, jag hade rätt!!! Tack så jättemycket för det fina hemmlispaketet! Du gjorde en ganska så dååålig dag till en helt klart mycket bättre 🙂

Ser redan fram emot omgång 2!! Ska bli spännande att se vad det blir för tema, Ottopippi 😉

4 thoughts on “Idag kom min hemlis!

  1. Vad kul!!!!! Jättefina grejer!!!Kan inte heller på rak arm lista ut vem detta paket är ifrån… Skall bli spännande att snart se!!! Det nya temat är bestämt och jag har gjort nya frågor också!!! ÅÅÅhhh vad kul det är med hemlisar!!!

  2. Vad kul det verkar!! Tyget känner jag igen. Tror att jag har en bit fast med svarta bågar och slingror och röd och gul fyllning. Tror att det är från Gudrun Sjödén.Byxorna är ju jättegulliga också!!Oops, jag blev påmind att jag ska gå o sy i dragkedjan i min kjol så att jag kan ta med den på semestern./Efwa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.