give and get

Give and get – det här skickade jag

Nu är det avslöjat vem som skickade till vem i omgång 1 av Give and Get-hemlisen så jag tänkte passa på att visa vad jag skickade.
Jag fick Gulligan som min hemlis och hon syr ju så fint så jag blev alldeles nervös! Tog ett tag att klura ut vad jag skulle göra. Blomsterlandet var temat så jag gjorde en omlottklänning i retrotyg till hennes dotter samt en haklapp i ett äppletyg. Skickade två bomullstyger, ett prickigt och ett med påfåglar. Jag har fått hålla mig från att använda dem själv här hemma så det inte skulle bli för enkelt att gissa, men äppletyget i haklappen hade jag redan bloggat om så det var en ledtråd!

Skickade även med en chokladkaka, kaffe från den lokala te- och kaffebutiken och trådrullar som matchade tygerna. Ett mönster på en jacka blev det också. Mönstret var det svåraste tycker jag och jag hade hemlisen klar i flera veckor innan jag kunde bestämma mig för vad för mönster jag skulle skicka med!

Jag glömde dock ta bild på mitt paket innan jag sickade det, så jag snodde bilden från Gulligans blogg och visar här också. Jag hoppas hon är lika nöjd med sitt paket som jag är med det som jag fick!!! Ser nu fram emot att få ny hemlis tilldelad i omgång 2 så man an sätta igång med ideerna på temat Djur!!! Åh, det ska bli så spännande!!!!

One thought on “Give and get – det här skickade jag

  1. Jasså DETTA var DU!!!!! 🙂 🙂 Gissade faktiskt fel på detta 🙂 🙂 Superfint! Ser också mycket fram emot nästa omgång! Det var roligt att hitta på ett tema också! I morgon skall jag be min sambo lotta ut vem som får vem och låta honom maila ut till alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.