diverse

En Utmaning till!

Jag har fått en utmaning av Ett Tu Tre att svara på några frågor om mig själv.

Först reglerna:
Svara på alla frågor.
Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.
Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
Tvätta all semestertvätt. Öva psykoprofylaxövningar. Semestra. Slappa. Slöa.

Vad gjorde du för 10 år sedan?
För tio år sedan, 1998, flyttade jag hemifrån och började plugga på universitetet. På våren var jag 5 veckor i Australien och hälsade på kompisar från tiden jag bott där (1994-95). Förmodligen tillbringade jag sommaren på olika musikfestivaler som Roskilde, Hultsfred och Arvika uppblandat med solbadande i Bohuslän.

Ställen du bott på?
Växte upp utanför Uppsala. Bodde i värdfamilj i Brisbane, Australien, 1994-95 när jag var utbytesstudent där. Flyttade till egen lägenhet i Uppsala 1998 och har sedan dess bott på 4 olika ställen i Uppsala innan vi förra sommaren flyttade in i den lägenhet vi bor i nu. 2004-05 bodde jag dessutom 9 månader i Sydney, precis vid Bondi Beach (såg beachen från mitt sovrumsfönster!) och delade lägenhet med ett helt gäng människor från hela världen. Det var ett skoj boende!!! Jag bodde i glasverandan, det kunde bli varmt!!

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
Betala av studieskulder och huslån. Sen skulle jag ge en hel del till olika projekt, naturskydsföreningen och sånt, för vem behöver egetligen en biljon? Men lite skulle jag ha kvar så man kunde jobba lite mindre och ändå leva gott! Skulle nog även se till att underlätta för nära och kära också när man hade chansen.

Jag utmanar: Linnzan, Tisa, Retro Elephant och GoSi. Hoppas att ni hoppar på och att ni inte redan hunnit med att bli utmanade! 😀

One thought on “En Utmaning till!

  1. hej! nu har jag svarat på utmaningen :))det va 2300 personer på öland roots så det är inte konstigt om du inte såg mej 🙂 men jag tror faksiskt jag fick en skymt av dej. hade du en långärmad svenska akademien tröja och blondt hår? i så fall såg jag dej nog när du gick upp på senen till skavers. vi stod i matkön då så jag gick inte ifatt dej men hade tänkt göra det efter jag ätit men sen hittade jag dej inte igen 🙁 fast vi åker ju dit varje år så vi får kanske en ny chans om ett år! hii

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.