beställning · body · dregelscarf

Gott och blandat

Det blev lite sytt under gårdagen och idag. Fick en beställning och eftersom jag inte ville sy mer till lill* innan hon eller han kommer så tänkte jag att det vore kul! Dessutom väldigt kul när beställare återkommer för tredje gången!Den här gången var det ett par byxor, en body och en dregelscarf på listan. Bodyn ska matcha mössan jag sydde för någon månad sen. Byxor och dergelscarf önskades i elefanttyg. Byxor i brunt men dregelscarfen fick jag välja själv vilket inte var enkelt, så det blev en i varje färg så får beställaren välja och jag behålla de andra till lill* själv! Har inte hunnit sätta knappar i scarfarna än men annars är allt klart.

Mönster:
Ottobyxa, strl 62.
Body, ursprungligen Ottobre 6/2007 men omarbetat, strl 68.
Gulligans dregelscarf.

Material:
Behöver det sägas…. Jofotex….. men scarfarna har baksida av turkos fleece den här gången.

Maskiner:
4-trådig overlock till ihopsömnad. Juliette till kantband.

Sömnad:
Som förut beskrivet!

+++
Kul med återkommande beställare! Är nöjd med resultatet och det var skoj att sy en body igen!! Börjar få riktig koll på kantbanden nu.


Inget, egentligen.

!!!
Nu dröjer det nog ett tag innan jag bloggar igen för jag är ganska så säker på att lill* vill komma ut under natten som kommer! Eller möjligtvis imorgon!

Uppdatering 5 Augusti
Det kom av sig efter 17 timmar så jag har fortfarande mage och ingen bebis i snar sikte. Kommer nog ett och annat sömnadsinlägg om lill* inte ändrar sig snabbt! Men just nu känns det inte som det…. Så kan det gå!!

7 thoughts on “Gott och blandat

  1. Så spännande nu när det verkligen är nära! Lycka till och ha det så trevligt på din…ja blogglediga tid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.