diverse

Det blev en tjej!

Natten till den 13e föddes vår lilla! Alla mår bra men det är lite uppochner! men helt fantastikt! Kan tro min blogg hamnar lite på is nu! Vi höres och jag uppdaterar sen med lilla i strömmingkläder!

27 thoughts on “Det blev en tjej!

  1. Nämen grattis, gr4attis, grattis, grattis!!!!! Stod i duschen nyss och tänkte på dig faktiskt… Att du inte bloggat på ett tag och lill* nog hade kommit nu (ärligt talat så tänkte faktiskt att det är nog en tjej :-)) Nu kan du våga sy klänningar!!! OOOOOhhhh så kul!!! Vilke RESA du har framöver!!! ´Ta det lugnt och njut och blogga först när du verkligen vill (för mig tog det ett halvår innan jag ville göra annat än att vara med mina bäbisar :-)). Stort grattis igen och BAMSEKRAM från mig!!!

  2. Åg grattis! tänk att hon äntligen kom ut! Och att det var en HON!!!! Jag kände , liksom Ottopippi, också på mig att det nog var en liten tjej därinne….Mys o vänj dig nu, så hörs vi när du känner för det!Massa kramar/ Linn

  3. Åh, men grattis! Tänk att hon äntligen kommit nu! Låt du bloggen vila ett tag. Vi är många som kommer fortsätta kolla läget tills du är tillbaka igen.Åh, så avis jag blev nu! Det är ju så underbart med såna där små!

  4. Nej men grattis! Vad roligt att hon tittat ut, har varit så nyfiken nu i ett par dagar och kollat din blogg med spänning. Lycka till och ha det så bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.