body · diverse

Kaniner!

Såhär fin är I i sina kaninbody och bruna ottobyxor. Nu är hon snart 4 veckor!!! Ojoj vad fort det går!

15 thoughts on “Kaniner!

  1. Super gullig 🙂 Har det redan gått 4 veckor, ja tiden går fort. Leo är redan 8 mån och det kändes som att han föddes förra veckan 🙂

  2. Grettis till din fina dotter! Hon är jättesöt.Och har fina kläder såklart. Tack för din kommentarer. Hur tycker du det är att vara mammaledig? Får du tid att sy?

  3. Vilken ljuvlig liten tjej. Surfade runt lite på ”fuktspärr” och hittade < HREF="http://www.pinkgreen.se/" REL="nofollow">PinkGreen.se<> där de säljer tyger o mönster till blöjbyxor m.m. Kolla in den sidan om du inte redan gjort det.

  4. Vilken ljuvlig liten tjeja! Jag har redan haft tre och har gjort mitt, men man blir ju galet sugen när man ser en sån liten gosing mysing!

  5. Kläderna sitter jättefint, och vilken underbar bebis, vill ha … och jag som trodde bebissuget var botat med nummer tre! Hon är helt ljuvlig din dotter …

  6. Tack alla ni!Ja jag måste säga att hon är väldans söt (det säger nog alla mammor) men hon har en väldans stämma om kvällarna!!! Men nu har hon somnat(puh, vi får vila öronen ett tag) så det ska jag också göra!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.