kuddfodral

Kuddens nya kläder


Upptäckte för ett tag sen att ett av kuddfodralen i soffan var helt utslitet och hade stora hål i sig! Har länge tänkt att jag skulle sy nytt fodral men det har inte blivit av, men nu var jag ju tvungen! För OK att man kanske inte har världens finaste fodral, men trasiga, nej där går gränsen!

Idag jobbade min sambo morgon så jag har haft honom hemma sen kl 11! Vilket har gett mig lite tid att sy det här kuddfodralet. Tyget hade jag hemma. Det var meningen att jag skulle klä om stolen i hallen i det, men då vi tapetserade med en tapet som var mer turkosgrön än gulgrön så passade helt plötsligt inte tyget längre. Nu fick det iallfall bli kudde i vardagsrummet! Återanvände dragkedjan från den förra kudden så dragkedjan är lila, men den syns ju iallafall inte!Måste också få visa den fina strömmingen I fick från mina kollegor igår!!! 😀

7 thoughts on “Kuddens nya kläder

  1. Så enkelt och så fint. Visst är det ett IKEA tyg? Jag gillar att IKEA har börjat ta in grymma designar som kan designar fina tyger för oss för en billig peng. Liksom, för folket! Jättefin kudde, ser ny ut.

  2. Kuddöverdrag gå går ju egentligen så lätt och snabbt att sy, så det är underligt att man går och drar sig för det in i det längsta, men så är det här hemma med (inga sönder i och för sig än så länge, men ändå. Den här ser fräsch och modern ut. Nästan ett ny möbel får man också med nya kuddar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.