beställning · dregelscarf

Fler dregglisar


Fick en beställning på några dreggelscarfs! En skulle vara i turkosa kaniner, en i brun-vitrandigt och den tredje fick jag göra hur jag ville bara den passade en liten pojke. Mitt val föll på ett grönprickigt Marimekkotyg jag nyss fick hem från the Fabric Fairy. Det är så fint tycker jag och det borde passa till lillkillen! Baksidorna är alla i turkos fleece och de är sydda på overlocken med brun tråd. Nu återstår att se om beställaren gillar mitt tygval i den tredje scarfen!

10 thoughts on “Fler dregglisar

  1. Dom är ju jättefina. Har du eget mönster? det är kanske bara att rita en trekant? Är sugen på att göra ngr såna till Kalunjishopen. Jag är bergsäker på att pojken och hans mamma kommer att älska dom.

  2. Hej!! Är nu äntligen tillbaka från min exil och är sugen på att börja sy men har tyvärr skitmycket annat att göra på kvällarna också :-(. Skall dock sätta lite snigelfart med skapandet!!Schyssta dreglisar!!! Skulle du kunna tänka dig att byta detta mönster mot något från mig???

  3. Här är en till som är på jakt efter ett bra mönster på dregglisar. Dina ser perfekta ut. Bra i storlek och form, härliga tyger och snyggt sydda! Kanske kanske kanske kan man be om en liten hint om hur mönstret ser ut?

  4. Hej! Schyssta alster. Hur besvärligt är det att beställa tyg från the Fabric Fairy egentligen? Vore jätteglad och tacksam för en hint 🙂 /Viktoria (som snart ska starta maskinen behöver bara lite coola tyger…)

  5. Viktoria: inte besvärligt alla att beställa därifrån, men dyr frakt och har du otur blir det tull. Men det blev ändå billigt om man jämför med vad tex marimekko kostar att köpa här. Och de har ju sååå fina tyger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.