diverse

Å så lite live!


Idag är I 7 veckor! Tiden går fort. Här ligger hon på filten som jag fick från Hiskon i förra omgången av Give and Get. Resten är strömming-kläder. Det var meningen att hon skulle öva nacken men det tog nog bara 5 minuter så sov hon! (och det var då jag hann sy blöjan i förra inlägget)

Föresten var det varken hemlis eller gröna elefanter utanför dörren…:(

5 thoughts on “Å så lite live!

  1. Jag blir tårögd!! Vad fin hon är!!!!Inget paket alls!! Vad trist!!! Hemlispaketen BORDE faktiskt komma idag!!!! Är på jobbet men förutsätter att mitt har kommit (men så har det väl inte det bara för det). Jag skall dessutom på stormöte på föräldrakooperativet dirket efter jobbet så i vilket fall som helst hinner jag ändå inte hämta ut det!Förresten så var jag lite besviken på de gröna elefanterna. Den gamla förlagan hade ju KNALLgröna elefanter. Dessa var mycket mörkare och dovare… Tyvärr….Ha en fortsatt skön onsdag!Kram!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.