give and get

Min hemlis har kommit!


Idag ringde det åter igen på dörren på förmiddagen och det kan ju bara betyda att postis har lämnat ett paket utanför dörren! Hoppades på att det var antingen hemlisen eller de gröna elefanterna som kom – och idag kom hemlisen!!! Wohoo!!!

Det var jättespännande att öppna kuvertet och där i låg det 5 inslagna paket! Så det blev till att raskt öppna dessa med! Tack och lov så var I lugn och snäll just då så jag kunde öppna med detsamma, hrm, vet inte hur jag hade kunnat vänta…!

Det var en jättefin body med lejontryck (I är lejon, var det tänkt så?) och ett par gula velourbyxor i det första paketet. I det andra var det en klänning i det fina aptyget. Sen fick jag även en snedslåvikare!!! Åh vad glad jag blev, en sån har jag verkligen velat ha!!! Tyget är det fina mås-tyget som jag har tittat många gånger på på Ikea, gillar det verkligen. Ska nog bli kuddfodral till sommarstugan i Östhammar. En chokladkaka, som faktiskt fastnade på bild, var också med. Mmmm kommer bli smaskens ikväll! Jag väntar faktiskt mes att öppna den till efter maten! 🙂

Sen skulle jag ju gissa vem paketet kom ifrån också och jag tog det på aptyget! Har hittills bara sett det på två bloggar, varav den ena inte är med i give-and-get. När jag lossade på etiketterna som skylde namnlapparna så hade jag gissat rätt. Ett stort leende spred sig över mitt ansikte och min hemlis vet nog varför 😉 Tack så mycket för det fina paketet, Jag har inte provat kläderna på I än men storleken ser perfekt ut! Bodyn ska invigas imorgon när vi ska på mammagrupp!

9 thoughts on “Min hemlis har kommit!

  1. Åh, den där apklänningen var ju urläcker!!! Det andra var också jättefint, men aporna var bara för söta…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.