diverse

Utmanad – min syhörna!

Jag har blivit utmanad av Hello att visa min syhörna. Hennes syhörna ser jättefin ut och jag blev lite avundsjuk på storleken på den. Men jag är väldigt glad över mitt lilla krypin där maskinerna kan stå framme.

Reglerna är:
Svara på frågorna.
Fotografera syhörnan, hur bedrövlig den än är. 😉
Skicka vidare utmaningen genom en kommentar i bloggen hos de utvalda.

Jag visade ju min syhörna för 2 månader sedan när jag precis gjort klart det sista i den. Men här kommer några bilder på den igen.

Här är arbetsbordet där mina maskiner står. Syhörnan är inredd i ’kapprummet’. När vi flyttade in var det bara en hatthylla i det här utrymmet, en hatthylla som vi aldrig använde och utrymmet stod och samlade skräp och fula prylar vi inte visste vad vi skulle göra av. I våras tänkte vi först slå ut väggen till hallen och göra en stor hall men kom sedan på att utrymmet kunde användas till syrum/arbetsrum istället. Det blev superbra tycker jag, som än så länge får ha utrymmet för mig själv då sambon har sin arbetsplas i det som sen ska bli I’s rum.

På den här väggen satt förut hatthyllan. Nu sitter den på andra sidan väggen istället. Den är precis innanför ytterdörren och används nu jättemycket! Den här sidan fick en bokhylla med flyttbara hyllplan lika breda som väggen. Här har vi alla fula böcker och pärmar som vi inte vill ha i bokhyllorna i vardagsrummet. Jag kan även ha lite sybehör här och som ni ser är strykbrädan uppfälld och redo att användas!

Mina tyger förvaras i en garderob i andra änden av lägenheten. De delar garderob med sambons kläder. Snart kommer jag behöva mer utrymme för tyger… Eller så får jag använda upp de tyger jag har innan jag köper nya….

1. Vad gör din syhörna speciell?

För det första så HAR jag en syhörna och bara det är ju speciellt! Den är liten men funktionell och MIN!

2. Vilka är dina bästa tips för en bra arbetsplats?

Hrm, vet inte. Bra arbetshöjd på bord och stol så man sitter bekvämt!

3. Hur skulle du vilja förändra din syhörna?
Syhörnan kan jag nog inte ändra på men i mina drömmar har jag ett större utrymme med plats för ett tillklippningsbord!

4. Vad skulle du mer än gärna kasta ut?

Inget tror jag, däremot får en CoverPro gärna flytta in.

5. Någon önskepryl som skulle göra din syhörna komplett?

CoverPro och mer förvaring för tyg! Diana skule också gärna få flytta in permanent!
6. Vem skulle du vilja kika in hos?
Det är ju så många som redan har antagit den här utmaningen, men om någon som inte gjort det vill visa upp sin syhörna så tycker iallafall jag att det är skoj att se hur det ser ut där NI syr!

3 thoughts on “Utmanad – min syhörna!

  1. Ja, min nuvarande yta är definitivt att vara avundsjuk på! Jag lovar att jag har uppskattat det till fullo! Alldeles väldigt snart krymper dock utrymmet till i princip noll… Men nånstans SKA jag ha mina tyger och maskiner. Och de SKA stå framme!Tack för titten! Tapeten är underbar!Vi verkar annars ha ungefär samma krav: 1) Eget 2) Cover Pro 3) Gärna en permanent Diana 🙂

  2. Jag gillar din syhörna skarpt. I mitt sykrypin har jag iofs lite plats för tyger (uppåt vä’ggarna/taket) men INTE någon golvyta att ha strykbrädan på. Och DET är jag mycket avis på. Det tar emot så att släpa fram brädan varje gång att man ibland slarvar och stuntar i att pressa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.