diverse

Två platser i bilen från Uppsala till Jofotex


Jag och en kompis tänkte ta en tur till Jofotex på lördag den 11 oktober. I ska också med. Det betyder att vi har två platser kvar i bilen om någon annan tygoholic vill hänga på! Det kan bli lite trångt i bak då barnstolen står där, men Jofotex kanske kan vara värt det?!

Skriv här eller maila mig på sy-stromming@hotmail.com om du vill följa med. Vi tar E4n ner så bor du i Stockholm eller någonstans längs vägen finns möjlighet att bli upplockad.

7 thoughts on “Två platser i bilen från Uppsala till Jofotex

  1. Oh, så härligt det låter! Nu passar det inte bra alls den här hösten, vi ska gå från att vara Gävlebor till att åter bli huvudstadsbor och vi flyttar om tre veckor och har tre barn ióch inte en enda låda packad… Men nästa gång kanske!

  2. schysst initiativ! Stanna gärna förbi i Strängnäs på årets marknad om ni ändrar väg. Jag hänger gärna på någon annan gång.

  3. Ååh! Vilken trevlig idé! Jag blir ju helt avundsjuk på er. Vi rör oss också söderut till helgen – nämligen till Uppsala (!).

  4. Jag vill med!!!!!! Ni kan väl ta omvägen förbri Göteborg och hämta upp mig?? 🙂 🙂 🙂 Skämt å sido är jag jätteavis på dig! Vill också dit!! Själv skall jag iofs på bröllop i helgen och det är ju superkul det med 🙂

  5. Nu önskar jag att jag bodde kvar i Uppsala för då hade jag hängt med direkt. En omväg förbi Malmö är väl inte att tänkta på?! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.