diverse

4 x grönt = skönt!!


Det blev inte så många tyger som kom med mig hem från Jofotex igår då jag försöker att inte handla så mycket tyg nu. Ska försöka sy upp lite av det som redan finns. De som dock fick följa med hade visst ett gemensamt tema…. alla var gröna! Ljust olivgrön velour, olivgrön-brunrandig interlock, gräsgrön interlock och så de gröna elefanterna!!!

Har redan planer för dessa tyger, men ska försöka sy lite mer på jackan först. Den är faktiskt på G nu och hänger fint på Diana i väntan på att bli lite mer klar! Även den är faktiskt olivgrön…. tror jag anar en favvofärg för hösten 2008!

2 thoughts on “4 x grönt = skönt!!

  1. Grönt är så sant som så skönt! Den ljusolivgröna/brunrandiga ser jättefin ut. Jag måste också försöka handla mindre tyg, har ju källaren full … men det kliar i fingrarna när man ser allt fint som finns.

  2. Jag håller med ”ett tu tre” om att det kliar i fingrarna när man ser fina tyger. De gröna elefanterna var tydligen poppis. De andra tygerna ser mjuka och gosiga ut 🙂//Lina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.