give and get

Give and get – omgång 3

Så drar omgång 3 snart igång – här kommer mina svar på frågorna!

• Vad pysslar du oftast och helst med som hobby och hur?
Syr, virkar och stickar. Fotar också men det ligger lite lågt just nu, iallafall annat är barnbilder
• Hur länge har du pysslat?
Så länge jag minns, men i olika omgångar av livet.
• Vilken typ av maskiner syr du på?
En vanlig Husqvarna Juliette (fin och rosa) och en Husqvarna 901 overlock.
• Vilket litet pysseltillbehör skulle du behöva?
En liten sax till trådar. Trådar i alla möjliga och omöjliga färger (gillar DorTak).
• Någon annan hobby eller stort intresse?
Fotografering och odla porslinsblommor!
• Vilket är ditt favoritdjur?
Katt!
• Har du djur? I så fall vilket?
En fin långhårig katt som lyssnar till namnet Ville.
• Är du allergisk mot något djur? I så fall vilket?
Hästar får mig att nysa men inget värre än så.
• Är du allergisk mot något annat?
Nope.
• Hur bor du? Hus eller lägenhet?
Lägenhet.
• Behöver du något litet till hemmet? I så fall vad?
En lagom stor tvättkorg till skötrummet till Is smutsiga kläder.
• Vilken storlek har du på kläder?
Runt 40, men jag är läng och får alltid förlänga liv och ärmar och ben på allt jag syr till mig.
• Om du har barn? I så fall vilket kön, ålder och klädesstorlekar har de?
En dotter som snart är 3 månader. Just nu har hon 62 men kläder i 68 saknas faktiskt till stor del. Eftersom det är vinter så kanske man ska lägga till att huvudmåttet just nu är ca 40 cm.(På dottern alltså, inte på mig, jag har nog ett helt vanligt normalstort vuxenhuvud.)
• Favoritfärger och hatfärger?
Gillar färgglatt och starka färger, gillar inte riktigt pasteller.
• Vilka material gillar du eller ogillar du?
Gillar naturmaterial, bomull och bambu. Gillar inte synet.
• Vilka mönster på tyger gillar du bäst?
Retro, blommigt, prickigt.
• Vilken typ av klädesmodeller är du mest förtjust i?
Tunikor på mig. Just nu fina bodys och brallor på I. Längtar efter klänningar till henne men ahh så det korvar sig på en som inte kan sitta än. Så jag är nog mer praktiskt lagd vad det gäller babykläder!
• Retro, vintage, romantiskt eller annat?
Allt i en salig blandning,annars blir det nog lite tråkigt. Fast mer retro och vintage än romantik!
• Pojk/flick eller unisex?
Unisex
• Nytt eller second hand?
Både ock.
• Favoritsmak?
Hrm, svårt. Fruktsallad med mycket russin och mandlar ligger högt på listan nu. Annars choklad och lakrits.
• Favoritlukt?
Mmmm bebis 😀
• Musiksmak?
Har nån missat…. reggae, hiphop…. allt med baktakt och skönt sväng!
• Favoritböcker?
Gillar deckare!
• Vad är en mysig vinterdag för dig?
Promenad i sol och snö, sen in i värmen och upp i soffan med en kopp te!
• Vad gillar du för slags julpynt?
Inte så mycket för julpynt. Julen är faktiskt inget jag har gillat på sista tiden, men det kanske ändrar sig nu när jag får fira med vår dotter. Har ytterst lite julsaker uppe. Det får inte vara för allmoge, gillar mer modernt pynt (som Ikeas ornage och svarta julkulor jag såg idag, de var fräcka!)

Såg att jag just fått min hemlis tilldelad också! Det ska bli mycket roligt att pyssla till dig, hemlis! 😀 Gäller bara att komma på nått kul också, här ska gnuggas geniknölar (hrm, de få jag har kvar i min amningshjärna iallfall). Det här är så kul! En stor eloge till Linnzan som dragit igång det här hemlisbytet!!!

One thought on “Give and get – omgång 3

  1. Det vore otroligt roligt om du ville vara en medpysslerska i ”Använd det du har”utmaningen. Du kan ju låta Syfestivalen vara ett undantag. 🙂Jag har också en del saker som kommer upp nu i november, bland annat en Swap, många beställningar och så en sömnad inför en försäljningsdag. Då är det inte omöjligt att jag måste komplettera på något sätt med material…men…jag ska försöka att tänka att jag bara ska komplettera så jag kan avsluta pågående projekt och inte hitta på nya…då får man ju ändå en möjlighet att ”jobba undan” lite.🙂Häng med vetja…By the way…tygblöjorna var ju bara så läckra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.