beställning · napphållare

Napphållare x 2


En kompis ville ha ett nappband som present till en kollega som snart ska få en liten. Självklart kunde jag fixa en sån present! När jag väl höll på gjorde jag ett till åt I. Det första jag sydde har använts flitigt.

T du får nu välja vilket du vill ha så har jag det andra kvar till I!

Material:

Grönt elefanttyg från SoS.
Igelkottstyg från etsy (tror jag).
Ringarna har jag köpt av Sygryn.
Klämman kommer från ett par hemtraderade hängslen.

Allt fanns hemma redan dessutom, så jag har tjyvstartat novemberutmaningen!

Mönster:
Klippt på frihand.

Sömnad:
Strök tyget till rätt form. Sydde runt kanterna. Sydde fast klämma och ring.

+++

Kul med beställning!


Vände igelkottarna uppochner och sen satte jag lappen åt fel håll. Lite krokiga sömmar som syns.

!!!
Det snöar! Höstjackan blev inte klar innan snön….

2 thoughts on “Napphållare x 2

  1. Nästan så jag önskar att Thea använde napp när ho var lite så hon kundefått ha en sån här fin hållare, jättefina blev dom 🙂

  2. Hi hi, jag sydde fyra st i går kväll, har en ny återförsäljare ( i uppsala faktiskt) på gång som har beställt 10 napphållare, 5 klänningar o 5 tunikor!Mejla mig ditt mobilnummer på linn@snork.se, så kan vi ses på lördag!Jag messar dig mitt nummer när jag fått ditt!Kram Linn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.