dregelscarf

Dregglisar

Var ju bara tvungen att sy något enkelt och snabbt efter att ha klappat på tyger och symaskiner hela dagen. Dregglisar går åt i massor just nu så sånna fick det bli några stycken. Inte så mycket att orda om egentligen. Mönstret är som vanligt det som jag fick i min PIF från Gulligan och tygerna är gamla bekanta skulle jag tro. (Det blommiga är stretchfrotté från Jofotex.) satte knapparna lite längre isär den här gången då de dregglisar jag har sytt tidigare är lite stora i halsen.

Det här gav helt klart lust att sy mer i landskapstyget… Måste försöka få till något i det till veckan, det är ju bara så fint!!! Måste göra en plan för vad I behöver för kläder! Tror jag ska härma Malins Mångahanda och göra en månadsplanering över vad som behöver sys!

2 thoughts on “Dregglisar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.