body

Landskapsbody nr 2

Gjorde färdigt den här bodyn ikväll också. Den har legat med kantbandet nålat i någon vecka nu, men det har tagit emot att sy fast det. Vet inte varför det ibland är så svårt att göra färdigt, kanske har man på känn innan att man inte kommer bli 100% nöjd och då skjuter man på det. Men nu behövde jag nålarna till annat så det var bara att sätta igång och sy klart. Jag blev inte heller helt nöjd med den här bodyn. Jag gillar färgerna men jag drog för mycket i kantbandet så det blev för kort och gjorde att hela bodyn ser helt fel ut i formen. Det kommer förmodligen inte att synas när I har den på sig, men just nu stör det mig.

Klippte ut de blå ärmarna med tanken att jag skulle ha samma blå färg runt om också, men det räckte inte tyget till, så i samråd med sambon så blev det orange runt om. Tycker det blev läckert, men det känns som om den här kommer vara rätt så svårmatchad!

Material:
Landskapstyg från Jofotex
Blå trikå från Tygcentrum i Uppsala.

Mönster:
Eget, strl 68

Maskiner och sömnad:

Som jag brukar.

+++
Färgerna. Landskaptyget är så coolt!


Helt knäppt kantband. Tror jag dessutom hade det på känn men inte orkade nåla om det. Attans att man är så lat, det får man ju sona för nu.

!!!
Kollektion 68 utökas! Har några till plagg utkippta till I men först ska jag sy beställningar!

9 thoughts on “Landskapsbody nr 2

  1. Fin kombination av färgerna, tror att dte blir bra ihop med olika enfärgade byxor, synd att kantbandet blev lite kort men som du säger blir det nog bättre på.

  2. Du lider väl av samma ”sjukdom” som jag – man vill att det ska gå snabbt och man är lite för lat för att vara noggrann men är samtidigt petig och vill ha perfekt resultat… 😉 Härliga färger! Landskap kan ju liksom inte bli fel!!

  3. Nejdå! Inte svårtmatchad alls med alla de häftiga färgerna! Jag tycker faktiskt att oreange gör sig bäst av alla färger till landskapstyget 🙂

  4. Blått och orange är bara så snyggt. Och det behöver inte alls vara svårmatchat, ett par mjuka jeans i muddbyxemodell (sy av ett par gamla avlagda så är tyget redan mjukt, annars hittar du nog på nåt själv.Och visst är man själv värste kritikern till sina alster, men den ser fin ut så här på bild.

  5. Oh, den ser absletut jättefin ut! Kommer bli ännu finare på tror jag =)Känner igen det där med att inte riktigt orka/vilja färdigställa ett projekt, lider av det samma ^_^ Har nog en halv miljon halvfärdiga ting som bara ligger o väntar!

  6. Den blev ju jättefin och att det drar ihop sig kommer inte synas på! Sy ett par matchande byxor i det blåa tyget, med landskapstyget som benmudd. Eller blir det för matchigt kanske? 😉 Ett par tights i det orange muddtyget?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.