julgransmatta

Julgransmatta

I alla år sedan jag flyttade hemifrån har jag haft julgranen utan julgransmatta. Det brukar vara ett sjå att skura bort all kåda som hamnar på golvet när granen kastas ut. I år impulsbestämde jag mig för att vi behövde en julgransmatta. Hittade det här fina tyget häromdagen men köpte inget. Idag när jag letade efter en julgransmatta på stan hittade jag inga fina och då kom jag att tänka på det här tyget och vips visste jag vad jag skulle göra – jag skulle ju sy min egna matta.

Enklast möjliga sömnad! En cirkel på 118 cm i diameter kantad med röd snedslå. Är grymt nöjd med resultatet, det förhöjer verkligen intrycket av julgranen med en matta under den. Nu återstår bara några julklappar att lägga där också. Tyget är från Åhléns.

Granen fick flytta in några dagar innan jul i år, så man kan komma i stämning lite bättre. Har inte riktigt fattat att det snart är jul men nu kanske man kommer att göra det.

2 thoughts on “Julgransmatta

  1. så fin!Det ser verkligen mysigt ut!Funderar på om vi ska ha gran…det är ju trots allt något väldigt speciellt. Har en liten dam som äter ALLT och är super ”på” på det mesta. Blir svett bara på tanken…Men så juligt!!GOD JUL!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.