body

Ännu en body

Med risk för att bli tjatig här på bloggen så har I fått en body till. Den blev tillklippt samtidigt som den orange bodyn jag visade förra veckan och nu är alltså även den här klar. Nu tror jag att I har tillräckligt med långärmade bodies i storlek 68! Den här gången klippte jag ur halsringningen ca 3 mm runt om och jag tycker att det blev mycket bättre. Tänk att så lite kan göra så mycket!

Material:
Randig interlock från Jofotex.
Mudd från Stoff och Stil.

Mönster:
Eget.

Sömnad:
Inga konstigheter. Sydde ihop bodyn som jag brukar. Kantade sprundet först och sedan halsringningen och runt benen.

+++
Det är mycket enklare att sy dessa än mina omlottisar. Halsringningen blev bra och jag är rätt så nöjd med mönsterpassningen på tyget. Mjukt och härligt tyg också!


Nej, jag är nöjd med den här!

!!!
Nu börjar bodyförrådet i strl 68 bli fyllt! Tack och lov för det då jag börjar ledsna lite smått på att sy dessa just nu!

🙁
Sambon har varit sjuk i snart en vecka och nu kliar det även i min hals och öron. I nyser som sjutton (hrm, kan det vara granen) så jag bara hoppas att vi håller oss friska över jul!

10 thoughts on “Ännu en body

  1. Nej, det borde vara förbjudet med sjukdomar i jeletid, man har helt enkelt inte tid.Och så många fina bodysar du har sytt (har tittat i inläggen här under också) och jag måste säga att både granen och julgransmattan blev riktigt eleganta – det är verklig julstämning det!God jul till hela familjen!

  2. Denna modell på body är hur fin som helst med det lilla sprundet i halsen, eget mönster kanske?Hoppas att du håller dig frisk till julafton 🙂

  3. Jättesnygg body! Har bara en massa lovord; snygg modell, fint tyg och smart lösning med sprundet. Dessutom välsytt! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.