babyfilt

Babyfilt till lilla kusinen

I’s lilla kusin ligger fortfarande i magen men ska det verkligen hindra henne eller honom från att få en julklapp? Min syster syr själv och lillkusinen har redan en välfylld garderob men en babyfilt tyckte jag skulle passa bra. Min syster har dessutom alla retrotyger utom landskapstyget så tygvalet var enkelt den här gången. Filten gillades av både mamman och pappan när de öppnade klappen igår.

Det här var min första filt, den blev 60×80 cm med naturvit fleece på baksidan och så våffelsöm i orange som dekoration. Orange gör sig verkligen bra mot landskapstyget men sömmen blev inte så bra som jag hade önskat, får öva lite mer på att sy med dessa sömmar, det blev riktigt dekorativt! I väntan på cover-maskin så får dessa funka som dekoration.

2 thoughts on “Babyfilt till lilla kusinen

  1. Förstår om den blev uppskattad av de nyblivna föräldrarna, vem skulle inte bli glad av en filt i riktigt snyggt landkapstyg:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.