diverse

Men du skulle ju inte….

…köpa mer tyger sa du ju? Men ack vad svårt det är att låta bli. Några nya tyger har därför fått flytta in här. John Blundtyget böt jag till mig med AMDA design och det ska förvandlas till förlängning på spjälskyddet på I’s spjälsäng. Jag jobbar mig sakta ner i to-dohögen och snart är det spjälskyddets tur!

JNY Design skrev i föra veckan att hon sålde ut resterande vågade ränder och det kunde jag inte heller låta bli att köpa en bit av. Jag vet redan vad jag ska sy utan det men I ska kunna gå först innan jag syr utav det!

Kaninerna kunde jag inte motstå när det var halva reapriset på det, 25 kr metern och några meter kaniner fick följa med hem. De ska bl.a. bli gardiner i I’s rum, när hon får eget rum!

Tyget med fåglarna på är ett litet förkläde som jag inte kunde motstå på myrornas vid det senaste besöket. Jag har planer för det också! Men just nu ska jag öva på att sy osynliga blixtlås med min nya pressarfot för just det ändamålet. Håller åter på med ett större projekt, men mer om det om några veckor när det är klart! Nu behöver jag bara lära mig att sy osynliga blixtlås som sagt. Var nere på Tygcentrum i Uppsala i förmiddags och fick instruktioner om hur man gör samt instruktioner på hur man gör små tygrosor som dekoration! Nu har ni något att fundera på vad som är på G här!?!

4 thoughts on “Men du skulle ju inte….

  1. Jag vet hur det är det där med att inte köpa mer.Jag har med sagt till mej själv att sy upp av det jag har men idag gick det in en liten beställning till Neanobelle på 3 tyger;)Man måste ju ha vår tyger:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.