byten

Byte med Marie Pysslar

Marie Pysslar efterlyste för ett tag sedan ett mönster på body till en liiiten människa. Jag hade ett sådant (men visst inte tillräckligt litet för Marie minskade det ännu mer!) så vi kom överens om ett byte. Jag skickade mitt bodymönster samt mönster på sparkbyxor skulle få en mössa i utbyte. Nu tyckte Marie att det dröjt så länge för henne att skicka mössan så igår när den kom så var där två mössor i paketet!

Den ena, kaninerna, är i dubbel trikå medan ugglorna är i enkel trikå så ugglorna sparar vi till lite varmare väder. Kaninerna får nu slåss med Ester & Konradmössan om vilken som ska användas vilken dag!

Tack så mycket för båda mössorna! De passar perfekt och är så så fina!!

2 thoughts on “Byte med Marie Pysslar

  1. Vad glad jag blir! 😀 Jag var lite nervös för att kullen inte skulle vara tillräckligt hög (eller alldeles för hög,) så det var skönt att höra att de passade. Hoppas få se en livebild lite senare!

  2. fina mössor, en sak ajg tänkte på att du kan sy om du vill och om de inte är för svårt, sol hattar till barnen… de skulle jag tycka var kul att kunna köpa någon annorlunda 🙂skriver till dig för att du är så duktig och jag själv inte kan sy alls.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.