babyfilt

Somrig vagnsfilt

En filt i lite somrigare tyger blev det igår när sömnadslusten drabbade mig men jag inte hade ork med ett större projekt. Två rättså omaka tyger som jag hade hemma fick bli en filt till I att ha i vagnen nu när det är lite varmare dagar.

Det rosablommiga tyget är ett loppisfynd och det blommiga tyget kommer från en fleecefilt som jag tror köptes på Rusta förra sommaren. Filten är ca 60 x 80 cm stor och har en dekorsöm med våffelsömmen runt om.

Inte helt säker på att tygerna passar ihop men det gör inte så mycket, de kommer inte att synas samtidigt iallafall

Gjorde två fynd på loppis igår också. Kunde inte låta dem hänga trots att jag inte borde köpa mer tyg. Det blommiga var en gardin med 3 delar, så kappan har åkt ut på tradera. Den är 240 x 60 cm och tyget är så välbehållet. Den bit jag har kvar ska nog bli en jacka här i första hand. Alla tyger jag ser ska just nu bli jackor till I… Det vit-bruna skulle också bli en fin jacka!

6 thoughts on “Somrig vagnsfilt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.