diverse · förvaringskorg

Konsten att slå ihjäl en get

Eller var det konsten att slå i en öljett jag menade? En härlig felhörning av min man på efttermiddagen där ett litet missförstånd uppstod… Jag slog alltså inte ihjäl en get medan mannen och I var ute på promenad, jag slog i 4 öljetter i ytterligare ett bokhylleskydd. Denna gång gick det bättre och bara 1 av 4 öljetter blev sned!

Var lite orolig att tyget skulle hänga mer på mitten då detta stycke sträcker sig över 3 bokhyllor men det sitter rätt så hårt spänt och blev slätt och fint! Nu är alla bokhyllor i vardagsrummet skyddade mot små nyfnikna fingrar och det går inte heller att klättra i bokyllorna. Tyget är så spänt att det inte går att ta bort om man inte lossar på knopparna som öljetterna är trädda på och det ska nog ta ett tag innan ett litet barn kommer på det! Imorgon ska det bli elddop för skydden då det kommer krypkunniga barn på besök! Tyget kommer från IKEA.

5 thoughts on “Konsten att slå ihjäl en get

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.