tävling

Tunikatävling


Den tunika jag sydde i förra veckan blev en storlek för stor och efter en del funderande har jag bestämt mig för att det ska bli en tävling här hos mig där vinsten är den tunikan. Den är sydd i strl 40 så är det din storlek och du vill ha chansen att vinna så lämna en kommentar till det här inlägget. Har du ingen blogg lämna din e-postadress så jag kan nå dig om du vinner.

Tävlingen pågår till den 30 april och den 1 maj drar jag en vinnare!

20 thoughts on “Tunikatävling

  1. MIN MIN MIN MIN MIN…. eh, jag menar – den här vill jag vinna! Jag har bestämt mig för att införa en månads köpstopp – och vad skulle då inte passa bättre än ett vunnet designplagg 🙂

  2. Jag vill, jag vill, jag vill, JAG VILL VINNA FÖR EN GÅNGS SKULL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hoppas! Håller mina tummar tills de blånar! 🙂 🙂

  3. Men åh vad fin! Vad duktig du är på att se och superfint tyg/mönster. Jättesomrig och fin! Tyvärr är inte storleken rätt för mig men min syster har strl. 38/40 så jag tror att denna skulle passa utmärkt på henne! Och hon älskar tunikor så jag hade väldigt gärna velat överraska henne med denna goding 🙂

    Ha det så bra!

    Mvh Emilia (emilia.utsi-wallin@hotmail.com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.