skjortor

Blus för soliga dagar

Det har regnat i över två dagar nu utan uppehåll och man kan bli less för mindre. Trots regnet har jag knåpat ihop de här blusen till I för att hon ska ha något svalt och luftigt när solen väl kommer fram och vi far till kusten!

Material:
Tyg från ett loppisfyndat babypåslakan, snedslå och tryckknappar från Bibbis.

Mönster:
Modell C av blus från Gynthers bok, strl 74. Satte rsår i ärmsluten istället för att fålla så att den inte ska glida ner över händerna.

+++
Den blev söt och jag tror att den kommer att skydda I mot solen i sommar.


Har ingen inspiration eller ork just nu. Det här är sytt på ren vilja och då är det inte lika roligt. Nu väntar lite ledigt med midsommarfirande i småland så hoppas att lite frånvaro från maskiner och dator gör gott för skaparlusten igen.

9 thoughts on “Blus för soliga dagar

 1. Det är en väldigt fin modell och den funkar i alla tyger o alla väder. Har sytt den både till tjejer o killar och den är verkligen superbra.

 2. Den blev supersöt!!!!! Fina veck 🙂

  Och du – Ta en sömnadspaus!!!!!!!!! Det dör man inte av! Det är jätteskönt!! KRAM!!! 🙂

 3. Den blev i alla fall jättefin!

  Det låter som att du behöver en sömnadspaus. Det ska man unna sig! Då kommer lusten snart åter.

  För mig är problemet för ögonblicket det omvända! MASSOR med idéer i huvet och tyger i hyllan och INGEN TID! Ska jobba både denna och nästa vecka och sen åker vi bort direkt, nästan tre veckor, så det är långt kvar!

 4. Det var en jättefin blud juh! Är det inte så med allt att om man känner sig tvungen att gört anågot är det aldrig roligt men om man plötsligt inte har något att göra så vill man på direkten göra en massa?

 5. Såg en massa liknande i Paris i helgen. Det är så himla somrigt och fint med såna bomullsblusar i småmönstrat! Hoppas den blir skön för den som ska ha den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.