byten · tröja

Byte med Stora Lilla J

Jag har blivit förälskad i Stora Lilla J´s Mepsar och undrade om hon inte ville byta en meps mot något jag gjort. Till min glädje så ville hon det och i utbyte ska hon få en tröja till Milo. Modellen är samma som för min body fast utan bodyflärpen. Nu hopps jag att den ska passa och bli omtyckt och använd!

NU tar jag faktist lov ett tag, imorgon åker vi till småland för att fira midsommar hos svärmor och I’s kusiner. På vägen ner blir dett stopp på Jofotex! Ska bli riktigt skönt att komma bort i några dagar, när vi kommer hem så väntar köksrenovering – just nu bor vi i KAOS – rev ut mattorna ner på bara betongen idag, puh!

Material:
Gula flodhästar från Jofotex, brun mudd från Stoff och Stil.

Mönster:
Eget, strl 80.

+++

Den här var bara rolig att sy, jag har verkligen saknat att sy i trikå när jag har sytt så mycket i vävda tyger, måste sy lite mer trikå snart! Lite lust kom tillbaka i och med det här plagget faktiskt. Nu önskar jag mig en CP så att jag kan få snygga kantband (! i mina drömmar iallafall) och snygga täcksömmar och fållar!


Ingenting idag, om nu mottagaren blir nöjd. Blir hon inte det så blir det ju ett stort minus! För den är inte skickad än, det gör jag imorgon och hoppas att posten levererar innan midsommar!

4 thoughts on “Byte med Stora Lilla J

  1. Jättesnygg tröja!!! Och MUNKJACKAN i inlägget nedan går verkligen inte av för hackor 🙂

    Ha en underbar sömnadssemester!!!! Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.