shorts

Snabbsydda shorts

Värmen kom lite som en chock för I’s garderob! Hon har klänningar men de flesta är i tunikalängd då det är mest praktiskt för en liten som håller på att lära sig krypa och gå. Dessa kräver något under och fram till nu har det gått utmärkt med långa byxor. Men inte nu. solen gassar och det är så skönt, men vad ska I ha på sig?

I morse snabbsydde jag dessa två par shorts. Inte så mycket att orda om dem. De ser ut att passa, I sover så jag har inte kunnat prova dem. Nu far vi ut till landet i några dagar och hoppas på fortsatt sol och värme så att shortsen kommer till användning och vi får njuta av sommaren.

Här hemma är det kaos så det ska bli skönt att komma bort lite, hela köket är rivet nu och nya köket är långt ifrån klart. Det går långsamt med småbarn hemma när man vill få saker gjorda… Så vi längtar tills vi får diskbänk och spis igen! Men två av våra måttbeställda bänkskivor var felsågade och det kommer ta minst 5 veckor för de nya att komma så har inga stora förhoppningar på att det kommer bli klart tills I fyller 1 år i augusti.

Material:
Svartvitrandig ekologisk tunn trikå inköpt på Tradera. Gulorangerandig velour från Jofotex.
Orqange mudd från Ohlssons och röd mudd från Stoff och Stil.

Mönster:
Meedom form 1, shortslängd, strl 74. Något ökad vidd i benen mot mönstret.

+++
Det gick lätt att sy dem, inget strul på vägen. Det blev bra pass på ränderna också.


Inget, sommaren är här och vi ska bara njuta på stranden i några dagar!

13 thoughts on “Snabbsydda shorts

  1. Härliga färger och shorts! Det känns som att det är en del paniksömnad av shorts. leggings och klänningar runt om nu som värmen slagit till! 😀
    Trevlig semester och lycka till med köket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.