diverse

Modellsida

För att ni enklare ska kunna få en överblick av mina modeller och priser m m så har jag gjort en modellblogg. Där kommer ni att hitta prov på mina egna modeller samt tyger, priser, leveransvillkor etc. Än så länge är sidan under uppbyggnad men jag kommer att arbeta med att få den färgig så fort jag kan. I den mån jag har färdiga plagg till försäljning så kan även de hamna på den bloggen. Hoppas ni kikar in!

14 thoughts on “Modellsida

 1. Ja det är det svåraste jag vet- att sätta priser, har ingen aning om vad andra tar och vad som egentligen är rimligt. Tipsa mig gärna i mailen!

 2. Smart idé! men jag håller med om vad Hello sa. Man skall inte nedvärdera all tid man lägger på varje plagg, du är ju ingen H&M fabrik 🙂
  Jag tror själv jag har aningens för höga priser men det är dyrare här i Finland.

  //Lina

 3. Jättebra idé. det blir så mycket enklare för en själv att hålla koll på allt. jag vet, prissättning är svårt. vad är ens tid och kreativitet värd?

 4. Vilken fin modellblogg! Håller också på och fixar med en liten ”butik” 🙂 Det är så himla svårt med priser, men jag tror jag också ofta sätter för lågt pris. Ska försöka bli bättre på att våga ta betalt! Det är ju faktiskt handsytt och mycket arbete bakom allt man gör.

 5. Kul, lycka till! Tycker också du har lite låga priser, risken är att du kommer få sy jättemycket 😀 😉 Svårt med prissättning, håller med. Får prata mer om det när vi ses! 🙂

 6. Jättefint! Håller med om priset, vill också prata om det, det är supersvårt!!
  Ringer lite senare 🙂
  Vi ses
  Anna

 7. Heisann:)
  Ingen smarte tips til knytebuksene,jeg har funnet ut at det peneste hittil blir å sy en gang over med elastisk rettsøm.Siden den er 3 dobbel så holder det nok..men har tenkt at sånn lim kun til å feste endene etter cover proen kanskje hadde vært nok…?Andre tips mottas med takk;)

 8. Någon som vill maila mig och berätta era priser? Jag är helt nollställd vad det gäller det och det vore kul att veta vad för nivå ni andra ligger på. Vet att det är ett hantverk men det är så svårt att sätta ett pris på sig själv!

 9. Under helgens datorkrash hemma så har jag funderat över det där med priser och uppdataerat mig lite. Såg även på andra sidor vad ni tar betalt och insåg att jag nog låg väldigt lågt. Så jag tackar för att ni påpekade det! 😀 Varför har man 1000 syidéer på jobbet och bara trött huvud när man kommer hem?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.