tröja

Byte med Tisa

Tisa efterlyste en tröja i husvagnstyg och eftersom jag hade tyg liggandes hemma som jag inte visste vad jag skulle göra med så passade jag på att göra ett byte. En tröja i strl 92 i det turkosa husvagnstyget beställdes och nu har jag äntligen fått hem den enfärgade interlocken från JNY så jag kunde sy klart tröjan. Interlocken var verkligen värd att vänta på då CPn fungerade som en dröm när jag skulle kanta tröjan! Nu ska tröjan bara skickas till Tisa och sedan ska jag med spänning vänta på klänningen som ska komma i utbyte!

Material:
Turkost husvagnstyg och svart interlock från JNY Design,

Mönster:

Meedom och Meedom form 1, förlängd.

+++
Kantningen går som en dröm!


Har inte vant mig vid att sy i lykrablandning och har svårt för de krullande kanterna.

!!!
Är det inte helt toppen med byten?!? Man kan använda det man har hemma, glädja någon son inte har det samtidigt som man får något annat uppsytt i utbyte i något tyg/modell som man själv inte har!

4 thoughts on “Byte med Tisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.