skjortor

Skjorttröja test

Denna sydde jag för ganska länge sedan, när jag höll på att rita om mönstret på skjorttröja. Den var mitt första test av mönster och storlek och blev lite liten för att vara den 80 jag hade tänkt men för stor för att vara 74. Hur som helst, jag fick till mitt mönster efter jag sytt denna och har efter det sytt 12 st till som jag bloggat om och som har flyttat västerut till USA. Denna fick stanna kvar och kommer att följa med till julmarknaden den också. Den är till salu om någon är intresserad innan marknaden, för priser se Strömmings modeller.

5 thoughts on “Skjorttröja test

  1. Åh, vad jag önskar att Loppan vore en liten Loppa igen. Jag älskar elefanter och det här var ett underbart tyg! Så härlig färg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.