klänning

Klänningar

Har sytt tre klänningar till marknaden i det rosa husvagnstyget från JNY Design. Jag var inte så förtjust i färgen på tyget när jag fick hem det, I passar inte så bra i rosa och jag är väl egentligen inte ett stort fan av färgen heller. Men när jag ser klänningarna klara så kan jag inte riktigt bestämma mig för om inte I ska ha kvar en iallafall, de blev ju så fina…! Även om tyget krullade sig när jag klippte ut dem och det är lite svårare att sy i singeljersey med lycra så blir ju resultatet så mycket bättre med den kvaliteten än med interlock. Jag börjar verkligen att gilla det.

Mönstret är mitt eget med några ändringar från den förra jag sydde. Det blev mycket bättre nu. Har lagt ett motveck på ärmen och de två mindre har även knäppning på axeln.

Mönster:
Eget strl 74, 80 och 86.

Material:
Ingrids husvagnssemester från JNY Design, kantat med svart interlock från JNY Design.

+++
De blev så fina att jag nästan hoppas att I’s strolek inte säljs på marknaden. Tror faktist att hon skulle klä i den här rosa!


Hade många hoppstygn med CPn när jag kantade, tills Moi! (på syjuntan) frågade om jag bytt nålar på länge….ooops, tänkte inte på det. Bytte nålar och sedan fick jag inte ett hoppstygn. Tur att det var enkelt åtgärdat men synd att det hann bli så många innan dess.
Dessa klänningar är till salu om någon är intresserad innan marknaden. För prisinfo se min modellblogg.

15 thoughts on “Klänningar

  1. jättefina klänningar! jag kommer nog att beställa det rosa på sikt, omd et finns kvar – gillar att det är tufft men ändå ”tjejigt”, har ju värsta rosa prinsessan hemma… får jag fråga vad du gör när du får hoppstygn med cp? repar/sprättar upp? har nyligen löpt mig en cp och begriper mig inte på den alla ggr…

  2. De är jättefina!

    Jag gillar också kombinationen rosa – tuffa tryck, så nu har Loppans husvagnsgarderob utökats med en långärmad tröja i samma tyg. T-shirt känns lite kallt så här års…

  3. Om det inte vore för att det var klänning skulle jag kastat mig över den i 80 på en gång! Ett av det finaste tyger jag sett!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.